Safe Jets AviaCourse Avibrary Entropol
Biraz gecikmeli de olsa, bu yılın 23 Nisan özel yayınını nihayet sizlerle paylaşabiliyoruz. Bu yılki 23 Nisan özel yayınımızda Ziya Öztürk ve Kaan Öztürk, QNB Matematik Müzesi’ni gezdiler.

http://www.qnbfbtalesmatematikmuzesi.com

2 yıl önce henüz pandemi yokken fiilen gezdiğimiz Matematik Müzesi artık çevrimiçi olarak herkes tarafından gezilebiliyor.

#minikellerbüyükhayaller #qnbfinansbank #talesmatematikmuzesi

QNB Finansbank, “Minik Eller Büyük Hayaller” kurumsal sosyal sorumluluk platformu kapsamında hayata geçirdiği QNB Finansbank Tales Matematik Müzesi Gezici TIR projesini artık online ortamda tüm Türkiye’deki çocukların ulaşabileceği ücretsiz platforma taşıdı.

Pandemi her ne kadar olumsuz bir gelişme olsa da birçok olumlu gelişmeyi de beraberinde getiriyor. QNB Finansbank da pandemi sürecinin başından bu yana hızla çocuklara verdiği eğitimleri online platformlara geçirerek çocukların öğrenme süreçlerinin kesintiye uğramaması için çaba harcıyor.
COVID-19 pandemisi nedeniyle zamanlarının büyük çoğunluğunu evde geçirmek durumunda kalan çocuklar için QNB Finansbank Tales Matematik Müzesi eğitim modülleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 101. yılında tüm Türkiye’deki çocuklara armağan edildi.

23 Nisan’da tüm çocuklara armağan olması amacıyla online platforma taşınan QNB Finansbank Tales Sanal Matematik Müzesi eğitimlerine http://www.qnbfbtalesmatematikmuzesi.com adresi üzerinden erişilebiliyor.

QNB Finansbank Tales Matematik Müzesi Gezici TIRI, 2018-2020 eğitim döneminde 36 ilde öğrenciler ve okul yöneticilerinden büyük ilgi gören bir projeydi. Gezici tırla daha önce 110 bine yakın (106.194) çocuğa ulaşmıştık. Şimdi online eğitimler sayesinde çok daha fazla çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AÇIK BİLİM

Açık Bilim Podcast Kanalı, 2011 yılından bu yana aktif olan, ücretsiz bilim yayınları içeren bağımsız bir bilim medyasıdır.